London Detached

The client

A beautiful detached house located within a London conservation area.

The requirements

The traditional interior scheme required a new uncluttered stylish kitchen in keeping with the original style.

The solution

The overall scheme was finished in various cream tones making the space appear larger. Beautiful dark brown granite compliments the units completing the traditional scheme. Careful planning has exceeded the existing number of units resulting in an ample amount of storage. A stunning table was designed to sit in the centre of the room to complete the full dining experience. Stunning chandelier's sit directly above the table create a focal point enhancing the scheme further. Controllable lighting creates the perfect mood resulting in a highly accomplished design with the 'wow factor' making it the perfect kitchen.

The response

This intelligent and elegant design has resulted in further interior projects within the property.